Questmed.ro - Grile, simulari si cazuri clinice - Rezidentiat 2023
Questmed - Drepturi de autor - Copyright

© Copyright Citeste ce este permis si ce nu!

Resursele oferite de site-ul Questmed.ro sunt aflate sub incidenta drepturilor de autor.
Site-ul foloseste o licenta Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License (citeste intreaga Licenta) pentru a declara ce este si ce nu este permis.
Un scurt rezumat al licentei poate fi vizualizat in josul paginii la Termenii de Copyright.
Site-ul Questmed.ro se afla de asemenea sub protectia legislatiei in vigoare din Romania: Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe

Legislatia din Romania (Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe) stipuleaza in Art. 139 faptul ca titularii drepturilor protejate prin prezenta lege pot solicita instantelor de judecata sau altor organisme competente, dupa caz, recunoasterea drepturilor lor si constatarea incalcarii acestora si pot pretinde acordarea de despagubiri pentru repararea prejudiciului cauzat.

Atribuire


Resursele oferite gratuit, pot fi distribuite gratuit de catre oricine, DOAR DACA sunt oferite in scopuri non-comerciale, iar distribuitorul ofera creditul necesar si un link catre licentiator (Questmed.ro)

Non-Comercial


Resursele oferite de licentiator (Questmed.ro) nu pot fi folosite in scopuri comerciale de catre alte persoane.

Fara derivatii


Daca transformi, combini sau adaugi peste resursele oferite de licentiator (Questmed.ro) nu ai voie sa distibui materialul modificat.