Questmed.ro - Grile, simulari si cazuri clinice - Rezidentiat 2024
Questmed - Forum - unde este codul bonus
Subiect nou! Raspunde!

    unde este codul bonus

    Ilinca

    Postari: 2

    Data inregistrarii: 14/04/2014

    Mi-au fost acceptate 53 de intrebari, si imi spune cate intrebari mai am de propus pana la urmatorul cod bonus, dar ideea este ca nu vad nicaieri vreun cod pe care sa il folosesc pentru teste.
    Verific imediat si revin cu raspuns.

    Administrator Alpha

    Postari: 75

    Data inregistrarii: 06/06/2013

    Am verificat si am rezolvat problema.
    Poti gasi codul bonus in profil.

    Nu am mentionat pe site, ci doar pe pagina de Facebook, dar codul bonus poate fi folosit doar pentru a debloca materii din anii universitari 1-6, sau 20 cazuri clinice.

    Fiindca nu am mentionat pe site acest lucru, te las sa alegi intre a-ti folosi codul bonus alegand una din pachetele care pot fi deblocate, sau fie sa alegi un pachet de intrebari de admitere la biologie sau chimie sau un tichet pentru simularea de admitere.

    Incepand cu data de 15.04.2014 vom introduce exact toate informatiile in legatura cu codul bonus pentru a nu exista dubii cu privinta la modul de folosire, dar fiindca in cazul tau nu erau puse informatiile vom face o exceptie sa te lasam sa iti alegi orice vrei.

    Daca vrei pachet de intrebari de admitere sau tichet de simulare te rog sa raspunzi in acest topic si vom realiza manual tranzactia.

    Multumim.

    Administrator Alpha

    Postari: 75

    Data inregistrarii: 06/06/2013

    Ilinca

    Postari: 2

    Data inregistrarii: 14/04/2014

    nu am citit cu atentie ce ati scris si deja l-am folosit pe sem 1, de curiozitate sa vad cum sunt intrebarile:)) Asta este. Multumesc oricum pentru raspuns si ajutor.
      Subiect nou! Raspunde!