Questmed.ro - Grile, simulari si cazuri clinice - Rezidentiat 2024
Questmed - Forum - salvare informatii statistice
Subiect nou! Raspunde!

    salvare informatii statistice

    jess

    Postari: 2

    Data inregistrarii: 13/09/2016

    Buna, am o nelamurire, poate nu stiu eu sa dau save, sau chiar nu este varianta de a salva informatiile statistice? Am observat de pe o zi pe alta, ca daca ieri de ex am facut un test de grile si am obtinut punctaj de 94/100 sa zicem, azi cand am vrut sa fac din nou testul la informatii statistice imi zice ca nu am completat testul. Pt mine era o varianta sa stiu unde am ramas de pe o zi pe alta, la ce numar de test, si mai apoi era ok sa vad evolutia peste 1 luna de exemplu.. se poate face cv in privinta asta ? multumesc :)

    Buna ziua! Informatiile statistice se salveaza automat. Dupa ce m-am uitat in baza de date, am observat probabil "problema" care cauzeaza asta.
    Vad ca de exemplu la Pneumologie ati rezolvat mai multe teste cu numar diferit de intrebari: de exemplu ati ales sa rezolvati teste a cate 20 de grile, apoi ati ales sa rezolvati teste a 10 grile si mai apoi ati rezolvat si teste a 5 grile per test.
    Testul #1 in cazul acesta a fost diferit de fiecare data. (Testul #1 de la 20 de grile per test cuprinde Testul #1 + Testul #2 de la 10 grile per test, respectiv Testul #1,2,3 si 4 de la 5 grile pe test). Face sens ce incerc sa va explic?
    Statistica este tinuta per test identic. Nu se poate compara ca statistica un test de la 20 de grile cu unul de la 5 grile, fiindca automat si punctajul maxim care poate fi obtinut per test este diferit, fiind un numar diferit de grile per test.
    Daca selectati 20 de grile o sa va apara statistica de la cand ati mai rezolvat teste de 20 de grile, cand selectati 10 grile o sa va apara statistica de la cand ati mai rezolvat 10 grile.
    Ca sa va dau un ultim exemplu:
    Sa zic ca eu selectez 20 de grile per test, fac testul #1 si obtin 90 de puncte. Apoi selectez 10 grile per test si fac tot primul test si obtin 40 de puncte. Site-ul nu are cum sa foloseasca termen de comparatie cele 2 teste, fiindca testele cuprind un numar diferit de grile intre ele, chiar daca testul de 10 este inclus in cel de 20. Punctajele maxime pe care le puteti obtine sunt diferite totodata. Deci statistica se salveaza pe fiecare format separat. Testele de 5,10,20 de grile au statistica individuala, indiferent de numerotarea testelor, fiindca sunt teste diferite, si nu se pot compara.

    Concluzia: Selectati 5, apoi 10, apoi 20 de grile per test, si uitati-va la fiecare la informatiile statistice la testele rezolvate si vedeti daca punctajele va apar (sigur o sa va apara, fiindca in baza de date le vad, deci exista stocate).

    Sper ca s-a inteles ce am vrut sa explicam si nu ne-am complicat in explicatii. Cel mai indicat ar fi sa pastrati un format de grile per test favorit pentru a va putea evalua performanta.

    Administrator Alpha

    Postari: 75

    Data inregistrarii: 06/06/2013

    jess

    Postari: 2

    Data inregistrarii: 13/09/2016

    Asa este, ati avut dreptate ! eu la inceput am incercat toate cele 3 variante, iar in final am ramas la cea cu 20 grile/ test. Acum, fiindca nu am mai modificat nimic, mi-a ramas salvata statistica. Va multumesc :)

      Subiect nou! Raspunde!